Timmer en afbouwbedrijf P.Bakker

Over

Het realiseren van uw nieuwbouw, verbouw en badkamers, geen klus is ons te klein of te groot.

Timmer en Afbouwbedrijf P. Bakker is werkzaam als eenmansbedrijf dat werkt met een vaste groep vaklieden, daarnaast werken we samen met vaste onderaannemers zoals; installateurs, schilders, stucadoors enz. Op deze manier zijn wij altijd in staat een volledige en omvangrijke bouw, verbouwing en onderhoud vakkundig en professioneel te realiseren.
Het voordeel hiervan is dat u altijd maar één aanspreekpunt heeft die de werkzaamheden opneemt en met u bespreekt. Het realiseren van uw nieuwbouw, verbouw en badkamers, geen klus is ons te klein of te groot.

 

 

Over ons

Timmer en Afbouwbedrijf P. Bakker is als eenmansbedrijf opgericht in 2005. Samen met mijn vaste partner Wouter van der Woude zijn wij begonnen aan een grote uitdaging, welke niet zonder succes is. Zowel in de hoogtijdagen als in de economische malaise is ons bestaansrecht dat kwaliteit werkt een feit.

Wat doen wij

Zoals hierboven omschreven is geen project voor ons te klein of te groot. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met vaste partners kunnen wij in een vroeg stadium eventuele problemen signaleren en daarmee voorkomen.

Waarom ons

Het voordeel van een compleet kwalitatief ambachtelijk bouwbedrijf met de lage kosten van een onafhankelijke ZZP’er. Dat is alles.